학위논문
Purification and characterization of bio-active peptides from the skin in duck processing by-products = 오리 가공 부산물인 껍질로부터 생리활성 펩타이드의 분리·정제 및 특성
표제/저자사항 Purification and characterization of bio-active peptides from the skin in duck processing by-products = 오리 가공 부산물인 껍질로부터 생리활성 펩타이드의 분리·정제 및 특성 / Seung-jae Lee
발행사항 Seoul : Konkuk Univ., 2012
형태사항 xi, 123 p. : ill., charts ; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D.) -- Graduate School of Konkuk Univ., Dept. of Applied Life Science, 2012.
Bibliography: p. 100-121.
In English; summary in Korean.
분류기호 한국십진분류법-> 570.6듀이십진분류법-> 660.6
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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