학위논문
우리나라 녹차와 타국산 녹차의 차별화를 위한 특성비교 및 기능성 제품의 개발 = Chemical and physiochemical properties of Korean green tea and development of functional foods from its active components
표제/저자사항 우리나라 녹차와 타국산 녹차의 차별화를 위한 특성비교 및 기능성 제품의 개발 = Chemical and physiochemical properties of Korean green tea and development of functional foods from its active components / 張大子
발행사항 서울: 建國大學校, 2004
형태사항 xvii, 118장: 삽도; 26cm
주기사항 학위논문(박사) -- 建國大學校 大學院: 農化學科, 2004
분류기호 한국십진분류법-> 521.3듀이십진분류법-> 630.24
주제명 녹차[綠茶]
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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