학위논문
Development of emulsification and encapsulation process for the stability improvement and controlled release of fruit flavor compounds = 향기성분의 안정성 향상과 조절방출을 위한 유화 및 캡슐화 공정의 개발
표제/저자사항 Development of emulsification and encapsulation process for the stability improvement and controlled release of fruit flavor compounds = 향기성분의 안정성 향상과 조절방출을 위한 유화 및 캡슐화 공정의 개발 / Cho, Young-Hee
발행사항 서울: Yonsei Univ., 2001
형태사항 ix, 102 leaves: ill.; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D) -- The Graduate School, Yonsei Univ.: Dept. of Biotechnology, 2001
분류기호 한국십진분류법-> 570.6듀이십진분류법-> 660.6
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로