학위논문
Development of cosmeceuticals using the enzymatic conversion of green tea extracts : focusing on anti-oxidant, anti-wrinkles and whitening effects = 녹차의 생물학적 전환에 의한 기능성 화장품 소재 개발 : 항산화, 항주름, 미백효능을 중심으로
표제/저자사항 Development of cosmeceuticals using the enzymatic conversion of green tea extracts : focusing on anti-oxidant, anti-wrinkles and whitening effects = 녹차의 생물학적 전환에 의한 기능성 화장품 소재 개발 : 항산화, 항주름, 미백효능을 중심으로 / 洪良姬
발행사항 서울 : 同德女子大學校, 2010
형태사항 xv, 192 p. : ill., charts ; 26 cm
주기사항 학위논문(박사) -- 同德女子大學校 大學院, 食品營養學科 食品營養專攻, 2010.
Bibliography: p. 153-188.
분류기호 한국십진분류법-> 594.39[573.94]듀이십진분류법-> 641.3372[663.94]
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로