학위논문
탈지 대두분과 Sodium stearoyl-2-lactylate 첨가가 제빵 특성에 미치는 영향 = Preparation of bread supplemented with defatted soy flour and the effect of sodium stearoyl-2-lactylate on the physicochemical properties of dough and product qualities of bread
표제/저자사항 탈지 대두분과 Sodium stearoyl-2-lactylate 첨가가 제빵 특성에 미치는 영향 = Preparation of bread supplemented with defatted soy flour and the effect of sodium stearoyl-2-lactylate on the physicochemical properties of dough and product qualities of bread / 최영심
발행사항 서울: 세종대학교, 2003
형태사항 xi, 164p.: 삽도; 26cm
주기사항 학위논문(박사) -- 세종대학교 대학원: 생활과학과 조리학전공, 2003
분류기호 한국십진분류법-> 574.753듀이십진분류법-> 664.7523221
주제명 제과 제빵[製菓製--]
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로