학위논문
Allergy reduction of egg white proteins using exoglycosidases and foods containing N-acetylglucosaminidase = 당말단 가수분해효소 및 N-acetylglucosaminidase 함유 식품을 이용한 난백단백질의 알레르기 저감화
표제/저자사항 Allergy reduction of egg white proteins using exoglycosidases and foods containing N-acetylglucosaminidase = 당말단 가수분해효소 및 N-acetylglucosaminidase 함유 식품을 이용한 난백단백질의 알레르기 저감화 / Hye Seong Hwang
발행사항 Seoul : Chung-Ang University, 2016
형태사항 x, 83 leaves : illustrations ; 26 cm
주기사항 Adviser: Ha Hyung Kim
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Chung-Ang University, Major in Physical Pharmacy, Department of Pharmacy, 2016
Bibliography: leaves 73-81
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 518.44듀이십진분류법-> 615.19
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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