학위논문
Health functionality and application in dairy products of Panax ginseng and ginseng marc bioconverted by lactic acid bacteria = 유산균에 의해 생물전환된 인삼과 인삼박 농축액의 건강 기능성 및 유제품에서의 활용
표제/저자사항 Health functionality and application in dairy products of Panax ginseng and ginseng marc bioconverted by lactic acid bacteria = 유산균에 의해 생물전환된 인삼과 인삼박 농축액의 건강 기능성 및 유제품에서의 활용 / Su Jin Eom
발행사항 Seoul : Konkuk University, 2018
형태사항 xi, 132 pages : illustrations ; 26 cm
주기사항 Adviser: Hyun-Dong Paik
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School of Konkuk University, Department of Food Science and Biotechnology of Animal Resources, 2018
Bibliography: pages 101-130
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574.9듀이십진분류법-> 664.9
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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