학위논문
Application of irradiation and isolated soy protein-lactose conjugates for improving quality attributes of low-salt and -nitrite sausages = 저염·저아질산염 소시지의 품질 특성 향상을 위한 방사선 조사 및 당단백질 결합체의 적용
표제/저자사항 Application of irradiation and isolated soy protein-lactose conjugates for improving quality attributes of low-salt and -nitrite sausages = 저염·저아질산염 소시지의 품질 특성 향상을 위한 방사선 조사 및 당단백질 결합체의 적용 / Dong-Heon Song
발행사항 Seoul : Konkuk University, 2018
형태사항 xv, 174 pages : illustrations (some color) ; 26 cm
주기사항 Adviser: Hyun-Dong Paik
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School of Konkuk University, Department of Food Science and Biotechnology of Animal Resources, 2018
Includes bibliographies
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574.9듀이십진분류법-> 664.9
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로