학위논문
시판 한우육의 위생과 작업대 표면의 위생 개선에 관한 연구 = Studies of the hygienic quality of Hanwoo beef and sanitation of cutting board contacted with Hanwoo beef
표제/저자사항 시판 한우육의 위생과 작업대 표면의 위생 개선에 관한 연구 = Studies of the hygienic quality of Hanwoo beef and sanitation of cutting board contacted with Hanwoo beef / 金純希
발행사항 경산: 大邱曉星가톨릭大學校, 1999
형태사항 ix,75장: 삽도; 26cm
주기사항 학위논문(박사) -- 대구효성카톨릭대학교 대학원: 식품가공학과, 1999
분류기호 한국십진분류법-> 574.92듀이십진분류법-> 664.92
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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