학위논문
Development and application of dietary fiber extracted from rice bran as replacement in low-fat meat products = 미강에서 추출한 식이섬유를 이용한 저지방 육제품의 개발 및 적용
표제/저자사항 Development and application of dietary fiber extracted from rice bran as replacement in low-fat meat products = 미강에서 추출한 식이섬유를 이용한 저지방 육제품의 개발 및 적용 / Yun-Sang Choi
발행사항 Seoul : Konkuk Univ., 2009
형태사항 xxi, 190 leaves : ill., charts ; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D.) -- Graduate School of Konkuk Univ., Dept. of Food Science and Biotechnology of Animal Resources, 2009.
Bibliography: leaves 158-190.
In English; summary in Korean.
분류기호 한국십진분류법-> 574.92듀이십진분류법-> 664.92
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로