학위논문
Effects of reheating conditions and various ingredients on the quality characteristics of ground pork patties = 재가열 조건과 다양한 첨가성분들이 분쇄 돈육 패티의 품질특성에 미치는 영향
표제/저자사항 Effects of reheating conditions and various ingredients on the quality characteristics of ground pork patties = 재가열 조건과 다양한 첨가성분들이 분쇄 돈육 패티의 품질특성에 미치는 영향 / Ji-Hun Choi
발행사항 Seoul : Konkuk Univ., 2009
형태사항 xxiii, 150 p. : ill., charts ; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D.) -- Graduate School of Konkuk Univ., Dept. of Food Science and Biotechnology of Animal Resources, 2009.
Bibliography: p. 135-150.
In English; summary in Korean.
분류기호 한국십진분류법-> 574.92듀이십진분류법-> 664.92
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로