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Studies on the ripening of cheddar cheese made with mucor rennet.1, Variation of major components and nitrogenous compounds = Mucor rennet 으로 製造한 cheddar cheese의 熟成에 關한 硏究, 一般成分 및 窒素化合物의 變化
표제/저자사항 Studies on the ripening of cheddar cheese made with mucor rennet.1, Variation of major components and nitrogenous compounds = Mucor rennet 으로 製造한 cheddar cheese의 熟成에 關한 硏究, 一般成分 및 窒素化合物의 變化 / Kee-Sung Kim, Young-Kyo Kim
형태사항 p. 323-327: 삽도; 26 cm
주기사항 수록자료: 한국축산학회지. 한국축산학회. 27권 5호(1985년 5월), p. 323-327 27:5<323 상세보기 ISSN 0367-5807
저자: Kee-Sung Kim, Department of Animal Sience, College of Agriculture, Korea University
저자: Young-Kyo Kim, Department of Animal Sience, College of Agriculture, Korea University
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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