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血合肉魚의 組織中에 分布하는 蛋白質分解酵素1, 고등어와 정어리肉組織中의 蛋白質分解酵素의 活性比較 = Proteolytic enzymes distributed in the tissues of dark fleshed fish, Comparison of the proteolytic activity of the tissue extracts from the meat of mackerel and sardine
표제/저자사항 血合肉魚의 組織中에 分布하는 蛋白質分解酵素1, 고등어와 정어리肉組織中의 蛋白質分解酵素의 活性比較 = Proteolytic enzymes distributed in the tissues of dark fleshed fish, Comparison of the proteolytic activity of the tissue extracts from the meat of mackerel and sardine / 卞在亨, 金亨洛, 趙鎭虔
형태사항 p. 469-476: 삽도; 26 cm
주기사항 수록자료: 韓國水産學會誌. 韓國水産學會. 제19권 5호(1986년 9월), p. 469-476 19:5<469 상세보기 ISSN 0374-8111
저자: 변재형, 부산수산대학 식품영양학과
저자: 김형락, 부산수산대학 식품영양학과
저자: 조진건, 부산수산대학 식품영양학과
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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