학위논문
Utilization of wheat fiber, chicken skin and feet hydrolyzates as a binder or extender in chicken meat products = 닭고기제품에 대한 결착제와 증량제로서 밀식이섬유, 닭 스킨과 닭발 추출 젤라틴의 이용
표제/저자사항 Utilization of wheat fiber, chicken skin and feet hydrolyzates as a binder or extender in chicken meat products = 닭고기제품에 대한 결착제와 증량제로서 밀식이섬유, 닭 스킨과 닭발 추출 젤라틴의 이용 / Hack-youn Kim
발행사항 Seoul : Konkuk Univ., 2011
형태사항 xv, 136 leaves : charts ; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Konkuk Univ., Dept. of Food Science and Biotechnology of Animal Resources, 2011.
Bibliography: leaves 122-136.
In English; summary in Korean.
분류기호 한국십진분류법-> 574.93듀이십진분류법-> 664.93
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로