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Protoplast-fusion에 依한 澱粉에서 ethanol의 單段醱酵能 酵母 開發1, Interspecific protoplast-fusion 을 爲한 酵母菌株의 諸特性과 protoplast 調製및 regeneration 條件 = Development of a new yeast fermenting starch to ethanil in single process by protoplast-fusion, Characteristics of two yeast strains and conditions for the protoplast formation and regeneration as a preliminary step in interspecific protoplast-fusion
표제/저자사항 Protoplast-fusion에 依한 澱粉에서 ethanol의 單段醱酵能 酵母 開發1, Interspecific protoplast-fusion 을 爲한 酵母菌株의 諸特性과 protoplast 調製및 regeneration 條件 = Development of a new yeast fermenting starch to ethanil in single process by protoplast-fusion, Characteristics of two yeast strains and conditions for the protoplast formation and regeneration as a preliminary step in interspecific protoplast-fusion / 李啓瑚, 朴官和, 李炯周, 黃殷成, 徐鉉昌, 吳秉夏, 張海東
형태사항 p. 1-16; 26 cm
주기사항 수록자료: 서울大農學硏究誌-서울대학교. 서울大學校 農科大學. 9권 1호 별책(1984년 9월), p. 1-16 9:1<1 상세보기 ISSN 1013-4077
저자: 이계호, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 박관화, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 이형주, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 황은성, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 서현창, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 오병하, 서울대학교 농과대학 식품공학과
저자: 장해동, 서울대학교 농과대학 식품공학과
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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