학위논문
Physicochemical characteristics of barley β-glucan and emulsion stability of modified β-glucan with different extraction methods = 추출방법에 따른 보리 β-glucan 의 이화학적 특성과 변성 β-glucan 의 유화안정성
표제/저자사항 Physicochemical characteristics of barley β-glucan and emulsion stability of modified β-glucan with different extraction methods = 추출방법에 따른 보리 β-glucan 의 이화학적 특성과 변성 β-glucan 의 유화안정성 / Lee, Sang Hoon
발행사항 Cheongju : Chungbuk National University, 2014
형태사항 xx, 264 pages : color illustrations ; 26 cm
주기사항 Adviser: Jeong Heon Sang
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Chungbuk National University, Department of Food Science and Biotechnology, 2014
Includes bibliographies
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574.022듀이십진분류법-> 664.022
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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