학위논문
Evaluation of maillard reaction products in Korean food and their health beneficial effect on bowel function = 한국 대표 식품 중의 마이야르반응 생성물의 평가와 그것의 장 기능 건강에 미치는 유익한 효능에 관한 연구
표제/저자사항 Evaluation of maillard reaction products in Korean food and their health beneficial effect on bowel function = 한국 대표 식품 중의 마이야르반응 생성물의 평가와 그것의 장 기능 건강에 미치는 유익한 효능에 관한 연구 / Chung-Oui Hong
발행사항 Seoul : Korea University, 2015
형태사항 xvi, 152 pages : illustrations (some color) ; 26 cm
주기사항 Adviser: 이광원
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Korea University, Major in Food Biochemistry and Safety, Department of Food Science, 2015
Includes bibliographies
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574.024듀이십진분류법-> 664.024
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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