학위논문
Physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of persimmon peels for vinegar fermentation = 감 껍질의 이화학적 특성 및 식초 발효를 위한 효소적 가수분해
표제/저자사항 Physicochemical properties and enzymatic hydrolysis of persimmon peels for vinegar fermentation = 감 껍질의 이화학적 특성 및 식초 발효를 위한 효소적 가수분해 / Hwang In-Wook
발행사항 Daegu : Kyungpook National University, 2016
형태사항 xi, 103 pages : illustrations (some color) ; 26 cm
주기사항 Adviser: Chung Shin-Kyo
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Kyungpook National University, Major in Food Biotechnology, Department of Food Science & Biotechnology, 2016
Bibliography: pages 87-98
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574듀이십진분류법-> 664
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로