학위논문
Characteristics of food irradiated by 7.5 MeV X-ray = 7.5 MeV 엑스선 조사처리 식품의 특성 규명에 관한 연구
표제/저자사항 Characteristics of food irradiated by 7.5 MeV X-ray = 7.5 MeV 엑스선 조사처리 식품의 특성 규명에 관한 연구 / Beom-Seok Song
발행사항 Seoul : Seoul National University, 2016
형태사항 xv, 156 leaves : illustrations ; 26 cm
주기사항 Adviser: Sangryeol Ryu
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Seoul National University, Interdisciplinary Program in Agricultural Biotechnology, 2016
Bibliography: leaves 138-151
전자자료: http://www.riss.kr/link?id=T14227101
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 521.7듀이십진분류법-> 630.27
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로