학위논문
Optimization of pressure assisted enzymatic hydrolysis of raw anchovy for producing salt enhancer = 짠맛증진소재 생성을 위한 멸치의 압력 / 효소 가수분해 조건의 최적화
표제/저자사항 Optimization of pressure assisted enzymatic hydrolysis of raw anchovy for producing salt enhancer = 짠맛증진소재 생성을 위한 멸치의 압력 / 효소 가수분해 조건의 최적화 / Eun Bang
발행사항 Pocheon : CHA University, 2016
형태사항 vii, 63 leaves : illustrations (some color) ; 26 cm
주기사항 Adviser: Hyung-Young Cho
Thesis(M.A.) -- Graduate School, CHA University, Major in Food Science and Biotechnology, Department of Biomedical Science, 2017
Bibliography: leaves 54-61
전자자료: http://www.riss.kr/link?id=T14385885
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574듀이십진분류법-> 664
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로