학위논문
Effects of electron beam irradiation on the microbiological safety and physicochemical properties of duck meat products = 오리고기 제품의 미생물학적 안전성 및 이화학적 특성에 대한 전자선 조사의 영향
표제/저자사항 Effects of electron beam irradiation on the microbiological safety and physicochemical properties of duck meat products = 오리고기 제품의 미생물학적 안전성 및 이화학적 특성에 대한 전자선 조사의 영향 / An Kyung-a
발행사항 Daegu : Kyungpook National University, 2017
형태사항 viii, 120 pages : illustarations ; 26 cm
주기사항 Adviser: Kwon Joong-Ho
Thesis(Ph.D.) -- Graduate School, Kyungpook National University, Major in Food Biotechnology, School of Food Science & Biotechnology, 2017
Bibliography: pages 102-117
전자자료: http://www.riss.kr/link?id=T14584893
In English; summary in Korean
분류기호 한국십진분류법-> 574듀이십진분류법-> 664
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로