학위논문
Separation and screening of bioactive peptides from enzyme hydrolysates of meat protein = 食肉 蛋白質의 酵素 分解物에서 生體 調節 機能 펩타이드의 分離 및 機能 究明
표제/저자사항 Separation and screening of bioactive peptides from enzyme hydrolysates of meat protein = 食肉 蛋白質의 酵素 分解物에서 生體 調節 機能 펩타이드의 分離 및 機能 究明 / Aera Jang
발행사항 Seoul: Seoul National Univ., 2004
형태사항 xv, 175 leaves: ill.; 26 cm
주기사항 Thesis(Ph.D.) -- College of Agriculture and Life Science, Graduate School, Seoul National Univ.: Major in Science of Animal Food Origin, School of Agricultural Biotechnology, 2004.
Bibliography: leaves 149-171.
열람용은 복사본임.
분류기호 한국십진분류법-> 527.179듀이십진분류법-> 636
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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