학위논문
朝鮮時代 祭享의 祭物種類와 調理에 關한 分析的 硏究 = (An)Analytic study on the kinds of the offering and cooking process in accordance with the ancestral worship rites during Choson dynasty
표제/저자사항 朝鮮時代 祭享의 祭物種類와 調理에 關한 分析的 硏究 = (An)Analytic study on the kinds of the offering and cooking process in accordance with the ancestral worship rites during Choson dynasty / 丁賢淑
발행사항 대구: 啓明大學校, 1987
형태사항 xi,136p.: 삽도; 26cm
주기사항 학위논문(박사) -- 啓明大學校 大學院: 食生活學科, 1987
분류기호 한국십진분류법-> 594.51듀이십진분류법-> 641.59519
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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