학위논문
食品接客業所의 衛生改善을 爲한 檢査項目 開發과 活用에 關한 硏究 : HACCP 모델을 利用한 寄與因子 分析方法으로 = Development of an inspection item and its application for the hygienic improvement of foodservice establishments by analysis of contributing factor using hazard analysis critical control point(HACCP) model
표제/저자사항 食品接客業所의 衛生改善을 爲한 檢査項目 開發과 活用에 關한 硏究 : HACCP 모델을 利用한 寄與因子 分析方法으로 = Development of an inspection item and its application for the hygienic improvement of foodservice establishments by analysis of contributing factor using hazard analysis critical control point(HACCP) model / 洪鍾海
발행사항 서울: 서울大學校, 1992
형태사항 v,63장: 삽도; 26cm
주기사항 학위논문(박사) -- 서울大學校 大學院: 保健學科 保健學專攻, 1992
분류기호 한국십진분류법-> 517.5듀이십진분류법-> 641.563
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로