학위논문
Development of microparticulated soybean hull and wheat flour composites for reduced fat uptake of doughnuts in frying = 유탕처리 도우넛의 지방흡착 저감을 위한 미세분말 대두피와 밀가루의 복합분체의 개발
표제/저자사항 Development of microparticulated soybean hull and wheat flour composites for reduced fat uptake of doughnuts in frying = 유탕처리 도우넛의 지방흡착 저감을 위한 미세분말 대두피와 밀가루의 복합분체의 개발 / Jun Soo Lee
발행사항 Seoul: Korea Univ., 2007
형태사항 xi, 41 leaves: ill., charts; 26 cm
주기사항 Thesis(M.A.) -- Graduate Scool, Korea Univ., Major in Food Biotchnology, Food Science, 2007.
Bibliography: leaves 36-40.
분류기호 한국십진분류법-> 574.024듀이십진분류법-> 664.024
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
위로