학위논문
傳統醬類에 汚染된 Bacillus cereus의 모니터링 및 低減化를 위한 硏究 = Monitoring of Bacillus cereus in traditional fermented soybean products (Gochujang, Deonjang, Cheonggukjang) and its reduction trials
표제/저자사항 傳統醬類에 汚染된 Bacillus cereus의 모니터링 및 低減化를 위한 硏究 = Monitoring of Bacillus cereus in traditional fermented soybean products (Gochujang, Deonjang, Cheonggukjang) and its reduction trials / 鄭都然
발행사항 전주 : 全北大學校, 2008
형태사항 xiv, 98장 : 삽화(일부천연색), 도표 ; 26 cm
주기사항 학위논문(박사) -- 全北大學校 大學院, 食品工學科, 2008
참고문헌: 장 79-87
권말부록: Manual for the manufacturing process of traditional Gochujang for sanitary control 등
영어 요약 있음
분류기호 한국십진분류법-> 574.4듀이십진분류법-> 664.4
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6339)
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