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젖 이용 문화와 한국 전통 젓 이용의 역사적 고찰 및 현대 유제품 활용을 위한 문헌적 고찰 = Culture of using milk, gistorical reviews about Korean traditional use of milk and reviews about documents for utilization of modern dairy products
표제/저자사항 젖 이용 문화와 한국 전통 젓 이용의 역사적 고찰 및 현대 유제품 활용을 위한 문헌적 고찰 = Culture of using milk, gistorical reviews about Korean traditional use of milk and reviews about documents for utilization of modern dairy products / 辛善美 Shin, Sun-mi
발행사항 서울 : 誠信女子大學校, 2013
형태사항 PDF130 p.
주기사항 학위논문: 學位論文(博士) -- 誠信女子大學校 大學院, 食品營養學科, 2013
언어: 영어 요약 있음
서지: 참고문헌: p. 117-126
指導敎授: 韓英淑

분류기호 한국십진분류법-> 594.25
주제명 유제품[乳製品]   젖(액체)[乳]   
출처 국립중앙도서관 바로가기
담당부서 : 국가서지과 (02-590-6361)
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